/website.
let's define the future
contact

professionele website laten maken?

Wil je een professionele website laten maken? Dan ben je bij UNEAK aan het juiste adres. Dankzij onze jaren ervaring zijn wij dé partner voor het verzorgen van jouw digitaal visitekaartje. Wij bouwen websites die renderen en leads genereren.

uneak staat voor digitaal winnen.

Je website is het allereerste waarnaar je potentieel cliënteel opzoek gaat. De uitstraling van jouw website bepaalt dus of je wint of verliest. UNEAK maakt responsive websites die renderen en klanten genereren. Daarnaast genieten al onze websites van een uniek en op maat gemaakt design, zodat jouw bedrijf opvalt tussen de concurrentie. Verder zijn al onze websites voorzien van het UNEAK CMS. Het UNEAK CMS is een Content Management Systeem waarmee je makkelijk zelf zaken kan aanpassen op jouw website.

WAAR WE WINNAARS IN ZIJN

de sterktes van een uneak website.

/01.

een website die je zelf kan aanpassen.

Wil je jouw website graag zelf kunnen aanpassen? Dankzij het UNEAK CMS kan je jouw website op een zeer gebruiksvriendelijke manier zelf aanpassen. Er is letterlijk geen programmatiekennis nodig.
/02.

een website met full service ondersteuning

Als webdesign experts leveren we full service op maat van jouw KMO. We leveren alle nodige diensten. Van een domeinnaam en webhosting tem mailboxen, onderhoud en digitale marketing.
/03.

een responsive website die mobiel vriendelijk is.

Elke website die we bouwen, is responsive en dus mobiel vriendelijk. Dus ook op jouw smartphone, tablet en computer zal je kunnen genieten van een professioneel digitaal visitekaartje.
/04.

een kwalitatieve en ultra snelle webhosting in eigen beheer.

Wij maken gebruik van onze eigen A-kwaliteit servers gehost in een professioneel datacenter te België. Ons netwerk is volledig in eigen beheer waardoor we u kunnen voorzien van een ongeziene service!
/05.

een uniek webdesign op maat van jouw onderneming.

Bij UNEAK is iedere klant uniek. Dat verdient ook een ontwerp op maat van jouw onderneming. Als creatieve experts staan we garant voor een look en feel zodat jouw bedrijf opvalt tussen de concurrentie.
/06.

een geoptimaliseerde website voor zoekmachines zoals google.

Je kan de mooiste website op internet hebben maar als hij onopgemerkt blijft heeft heeft deze weinig nut. Onder de motorkap van onze websites begeeft zich een geavanceerde tool waarmee je alle SEO-instellingen kan optimaliseren.
/07.

een website met automatische backups en updates.

We willen het zelfstandigen en KMO's zo eenvoudig mogelijk maken om online aanwezig te zijn. Onze professionele en betaalbare websites blijven up to date en zorgen voor automatische backups. Met een UNEAK website kunt u ondernemen met een gerust hart.
/08.

een transparant en vast tarief zonder verborgen kosten.

Een professionele website moet transparant en betaalbaar zijn. Bij UNEAK vind je geen complexe offertes vol vaktermen of verborgen kosten. Ons aanbod bestaat uit all-in pakketten die je jaarlijks of per kwartaal kan betalen. Zo kunnen we voldoen aan de noden van iedere onderneming. We staan garant voor transparantie en websites die renderen en inkomsten genereren!
/09.

een website inclusief 24/7 support.

Wij runnen zelf een onderneming en beseffen als geen ander hoe belangrijk service en support kunnen zijn. Dankzij onze 24/7 support hoeft u zich geen zorgen te maken op kritieke momenten. We staan dag en nacht ter beschikking van onze klanten. Alleen zo maken we van uw nieuwe website een succesverhaal.
/walk the talk.
contact
realisaties