/webshop.
let's define the future
contact

webshop laten maken?

Wil je een e-commerce website of webshop laten maken? Dan ben je bij Uneak aan het juiste adres. Dankzij  onze jaren ervaring zijn we dé partner voor het verzorgen van jouw digitale online winkel. Ons gemotiveerd team van webdesigners en developers staat garant voor een gebruiksvriendelijke webshop die rendeert en leads genereert.

uneak staat voor digitaal omzetten.

Of je nu actief bent binnen de B2B of B2C markt, je webshop is het allereerste waarnaar je potentieel cliënteel opzoek gaat. De uitstraling van jouw webshop bepaalt dus of je wint of verliest. UNEAK maakt responsive webshops die renderen en leads genereren. Daarnaast genieten al onze e-commerce websites van een uniek en op maat gemaakt design zodat jouw bedrijf opvalt tussen de concurrentie. Verder zijn ze uitermate geschikt om ook zelf eenvoudig producten toe te voegen of andere aanpassingen door te voeren. Dit door middel van het UNEAK CMS. Dit is ons eigen Content Management Systeem waarmee je makkelijk zaken kan aanpassen op jouw webshop. Naast ons eigen CMS bieden we ook webshops van Lightspeed en Shopify. Afhankelijk van je doelen bepalen we samen welke oplossing het meest voldoet aan de noden van jouw onderneming.

WAAR WE WINNAARS IN ZIJN

webshop diensten.

/01.

aanpasbaar.

Wil je jouw webshop zelf kunnen aanpassen? Dankzij het UNEAK CMS kan je jouw e-commerce website op een zeer gebruiksvriendelijke manier zelf aanpassen. Er is letterlijk geen programmatiekennis nodig.
/02.

full service.

Als webdesign experts leveren we full service op maat van jouw KMO. We leveren alle nodige diensten. Van een domeinnaam en webhosting tem mailboxen, onderhoud en digitale marketing.
/03.

responsive.

Elke webshop die we bouwen, is responsive en dus mobiel vriendelijk. Dus ook op jouw smartphone, tablet en computer zal je kunnen genieten van een professionele e-commerce website.
/04.

kwaliteit.

Wij maken gebruik van onze eigen A-kwaliteit servers gehost in een professioneel datacenter te België. Ons netwerk is volledig in eigen beheer waardoor we u kunnen voorzien van een ongeziene service!
/05.

uniek design.

Bij UNEAK is iedere klant uniek. Dat verdient ook een ontwerp op maat van jouw onderneming. Als creatieve experts staan we garant voor een look en feel zodat jouw bedrijf opvalt tussen de concurrentie.
/06.

24/7 support.

Dankzij onze 24/7 support hoeft u zich geen zorgen te maken. We staan dag en nacht ter beschikking om van uw webshop een succes te maken! Samen zorgen we voor uw succesverhaal.
/walk the talk.
contact
realisaties