/marketing.
let's define the future
contact

wat is digitale of online marketing?

Digitale of online marketing is een vorm van marketing waarbij je jouw producten of diensten vermarkt via internet. Het is de algemene term voor al jouw online marketinginspanningen die ervoor zorgen dat potentiële klanten interesse krijgen in jouw producten, diensten of bedrijf.

uneak dat is digitaal winnen.

Alles draait omtrent de connectie tussen jouw onderneming en je doelgroep. Vandaag houdt dat in dat je jouw doelgroep moet ontmoeten waar ze het meeste tijd spenderen: dat is ongetwijfeld op het internet! Uneak staat je graag bij in het bepalen en ontwikkelen van de juiste strategie en digitale marketing.

WAAR WE WINNAARS IN ZIJN

marketing diensten.

/01.

website.

Vandaag is een professionele en gebruiksvriendelijke website een absolute must voor iedere business. Klanten brengen meer dan ooit tijd door op het internet. Het is dus van groot belang dat ze jouw producten, diensten en onderneming kunnen terugvinden op het internet. Daarnaast doet dit digitale visitekaartje meteen dienst als een eerste kennismaking met jouw bedrijf. Eén goede eerste indruk maak je maar één keer.
/02.

seo.

SEO of Search Engine Optimalisation, beter gekend als zoekmachine optimalisatie omvat alle activiteiten die je onderneemt om een goede vindbaarheid te genereren in de gratis zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Door maximaal in te zetten op SEO wordt jouw bedrijf beter vindbaar voor bepaalde zoektermen en dus ook voor potentiële klanten.
/03.

sea.

SEA of Search Engine Advertising, beter gekend als zoekmachine adverteren is het plaatsen van betalende advertenties op zoekmachines zoals Google. Op basis van doordacht keyword research bepalen we specifieke sleutelwoorden waaraan we de campagne willen koppelen. Zo zullen uw advertenties verschijnen wanneer een zoeker één van de opgegeven zoekwoorden gebruikt.
/04.

social media.

Social media marketing is een zeer belangrijke en populaire marketing techniek. Verschillende doelgroepen spenderen tonnen tijd op tal van verschillende social media platformen. Voor gebruikte platformen zijn Facebook, Instagram, Twitter en Linked-In. We helpen je bij het bepalen van de juiste platformen, trends, het meten van de impact en optimaliseren van je campagnes. Ook Social media management kunnen wij voor u verzorgen.
/05.

content marketing.

Jouw doelgroep is continu opzoek naar informatie mbt jouw producten of diensten. Dat doen ze meer dan ooit via het internet. Content marketing of content management zorgt ervoor dat jouw bedrijf via de gratis zoekresultaten gevonden wordt. Dit door het creëren van waardevolle content zoals blog posts of video's die nieuwe klanten bereiken. Het is belangrijk om je als bedrijf te begeven op het kennis- en interessedomein van jouw doelgroep. Zo ontstaan er nieuwe kansen tot verkoop en dialoog.
/06.

e-mail marketing.

E-mail is en blijft een waardevol kanaal voor marketing en communicatie. Het is een budgetvriendelijke en efficiënte manier om jouw klanten te bereiken. Ze dienen om een acties, communicaties of boodschappen over te brengen naar een geïnteresseerde doelgroep. Waar social media campagnes vaak tijdelijk zijn (niet kijken is berichten missen) en zoekmachines pas geraadpleegd worden als mensen iets nodig hebben, bereik je met een e-mailbericht altijd de inbox van de ontvanger.
/walk the talk.
contact
realisaties