/branding.
let's define the future
contact

wat is branding?

Wanneer wij het hebben over branding dan spreken we over het ontwikkelen van een uniek en sterk merk. Een verhaal waarbij ieder detail naadloos aansluit op de normen, waarden en missie van jouw onderneming.

uneak bouwt unieke en sterke merken.

Door middel van de juiste branding valt jouw bedrijf op tussen de concurrentie. Als ervaren branding agency zorgen we dat ieder detail juist communiceert en zijn doelen bereikt. Branding is dus meer dan alleen het creëren van een mooi logo. Als branding en digital marketing agency ontwikkelen wij merkidentiteiten, marketing strategieën, online ervaringen en digitale prints. Wij zorgen dat ze duidelijk communiceren en hun doel bereiken.

Dankzij een unieke full service waaier aan diensten, specialiseren we ons zo in het ondersteunen van de zelfstandigen, KMO's en grotere ondernemingen. Kortom, je kunt bij ons terecht voor het verzorgen van je branding, website, webshop, digitalisering, werkflow optimalisatie, digitale marketing, seo of sea, grootformaat prints, drukwerk en meer. We willen door middel van deze full service verlening voldoen aan de noden van iedere onderneming. Dankzij onze eigen designers en developers, een in-house print productie en montage team, zijn wij dé partner voor het verzorgen van uw marketing. Uneak staat voor jarenlange ervaring, premium kwaliteit, service en garantie!

WAAR WE WINNAARS IN ZIJN

branding diensten.

/01.

logo design.

Wil je een logo laten ontwerpen? Kies dan voor een professioneel bureau of designer. We zien nog regelmatig bedrijven die opstarten met een "gratis" of gedownload logo. Vaak met nadien zeer grote gevolgen in een verdere fase van je ondernemerschap. Bij UNEAK doen we het meteen goed. We vertalen jouw doelen naar de juiste vorm, kleur, lettertypes en sfeer. Alleen zo vormt een logo de fundering van jouw merkidentiteit.
/02.

huisstijl.

Eens je logo op punt staat, is het tijd voor de uitwerking van je huisstijl. Je huisstijl is verbonden met de identiteit en het imago van jouw onderneming. De identiteit staat voor het zelfbeeld dat je bedrijf wil vestigen. Het imago staat voor het beeld dat de klanten van jouw organisatie hebben. Door de creatie van een positieve huisstijl kunnen we de identity en het imago gunstig beïnvloeden.
/03.

naamcreatie.

Jouw bedrijfsnaam is de meest essentiële communicatietool binnen de onderneming. Wanneer je een product, dienst of organisatie lanceert dan is een juiste naam van cruciaal belang. Het is veel meer dan een combinatie van letters. Hij vormt een onontkoombare basis van je bedrijfsidentiteit. Als ervaren branding en marketing experts nemen we graag de tijd om jouw bedrijf naar succes te leiden.
/04.

concepting.

Via Concept uitwerking of concepting creëren we voor jouw merk de juiste inhoud en gieten we deze in een aangepaste vorm. Via een waaier aan visuele communicatiemiddelen maken we je missie en visie tastbaar alsook relevant voor je doelgroep. Samen staan we garant voor succesvolle lancering.
/05.

workshops.

Het bedenken van een naam, slogan of concept vraagt om een juiste sfeer en mindset. Door middel van onze branding workshops kunnen we jouw onderneming begeleiden tijdens deze zoektocht. Onze workshops staan garant voor inspirerende dagen die eindigen met een succesvol eindresultaat. De workshops kunnen zowel individueel als in groep worden georganiseerd.
/walk the talk.
contact
realisaties