/about.

over uneak.

uneak is een sterk team van creatieve denkers en doeners dat met passie de toekomst van jouw bedrijf definieert.

uneak bouwt unieke en sterke merken.

Als branding en digital marketing agency ontwikkelen wij merkidentiteiten, marketing strategieën, online ervaringen en digitale prints. Wij zorgen dat ze duidelijk communiceren en hun doel bereiken.

Dankzij een unieke full service waaier aan diensten, specialiseren we ons zo in het ondersteunen van de zelfstandigen, KMO's en grotere ondernemingen. Kortom, je kunt bij ons terecht voor het verzorgen van je branding, website, webshop, digitalisering, werkflow optimalisatie, digitale marketing, seo of sea, grootformaat prints, drukwerk en meer. We willen door middel van deze full service verlening voldoen aan de noden van iedere onderneming.

Dankzij onze eigen designers en developers, een in-house print productie en montage team, zijn wij dé partner voor het verzorgen van uw marketing. Uneak staat voor jarenlange ervaring, premium kwaliteit, service en garantie!

WAAR WE WINNAARS IN ZIJN

onze diensten.

/01.

branding.

Door middel van de juiste branding valt jouw bedrijf op tussen de concurrentie. Als ervaren branding agency zorgen we dat ieder detail juist communiceert en zijn doelen bereikt. Branding is meer dan alleen het creëren van een mooi logo. Wanneer wij het hebben over branding dan spreken we over het ontwikkelen van een uniek en sterk merk.
/02.

grafisch ontwerp.

Als creatieve experts zijn we gespecialiseerd in het grafisch vormgeven van visuele communicatie. Van kleuren, vormen en lettertypes tot en met een professioneel logo of huisstijl. We ontwikkelen visueel sterke elementen die klanten spontaan doen denken aan jouw merk, producten en service.
/03.

websites.

UNEAK bouwt websites die renderen en vooral leads genereren. Ze zijn gemaakt om specifieke doelen te bereiken. Al onze websites worden gebouwd op maat van onze klanten. Daarnaast is het dankzij onze UNEAK Editor mogelijk om op een zeer gebruiksvriendelijke manier zelf aanpassingen door te voeren.
/04.

webshops.

Het succes van online winkelen valt niet meer te ontkennen. We bestellen allemaal graag van thuis uit. Ook via smartphones is het mogelijk om online te bestellen. Het is dus noodzakelijk om daar als ondernemer op in te spelen. Wacht niet langer en start vandaag jouw webshop traject.
/05.

digitale marketing.

Alles draait omtrent de connectie tussen jouw onderneming en je doelgroep. Vandaag houdt dat in dat je jouw doelgroep moet ontmoeten waar ze het meeste tijd spenderen: dat is ongetwijfeld op het internet! UNEAK staat je graag bij in het bepalen en ontwikkelen van de juiste digitale of online marketing.
/06.

digitaal printen.

Onder digitaal printen verstaan we alles wat jouw bedrijf nodig heeft om het ook offline in de kijker te zetten. Dit gaat van
digitale grootformaat prints zoals spandoeken, beachflags, reclameborden, voertuigreclame en meer tot en met naamkaartjes, flyers, en affiches.
/07.

teamleader partner.

We zien vandaag nog tal van ondernemingen die hun offertes en facturen opmaken in word of excel. Ook bedrijven waar alle klantgegevens of geleverde prestaties nog bijgehouden worden op papier, enz. Als gecertificeerd Teamleader partner staan wij u graag bij in het digitaliseren en optimaliseren van de dagelijkse werking.
/08.

lightspeed partner.

Als Lightspeed Partner bieden we software oplossingen en kassasystemen die retailers en horecaondernemers ondersteunen. We staan jou bij met het implementeren van de software binnen jouw onderneming. Eén krachtig alles-in-één platform waarmee we bijvoorbeeld ook de stock van jouw fysieke winkel en je webshop kunnen verbinden.
/09.

trainingen en workshops.

De UNEAK Academy biedt diverse trainingen en workshops op maat van uw onderneming. Als digitale winnaars staan wij u graag bij door middel van creatieve en praktijkgerichte trainingen of workshops.
/walk the talk.
contact
realisaties